Over DDMA

DDMA is de vereniging voor data en marketing. Onze 300 bedrijfsleden halen en brengen bij ons kennis over het inzetten van data om relevant te kunnen communiceren met hun doelgroepen. Daarom organiseren wij met en voor hen netwerk- en kennisbijeenkomsten. Zo helpen onze Legal Counsels DDMA-leden in 10 stappen met de AVG voorbereiding door middel van handige overzichten en documenten over de belangrijkste onderwerpen van de AVG en het organiseren van live member meetups.

Wij eisen van onze leden dat zij handelen binnen het kader van de wet en de gedragscodes. Daarom is in 2010 het DDMA keurmerk Privacy Waarborg geïntroduceerd. Met dit keurmerk laten organisaties zien dat ze in hun marketing zorgvuldig en transparant omgaan met persoonsgegevens en de privacywetgeving respecteren.

Kijk voor meer informatie over het DDMA-lidmaatschap op ddma.nl. Onze relatiemanagers staan je ook graag te woord via 020-4528413.

Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen, publicaties, onderzoeken en events op het gebied van data, privacy en (data driven) marketing? Meld je dan hier aan voor de DDMA nieuwsbrief.